Şahkulubey’den Başkan Külcü’ye ziyaret

4 Şubat 2014 Salı

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Amasya’da katıldığı bir programdan Ankara’ya dönüşünde Başkan Külcü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şahkulubey, Külcü’nün Çorum’da önemli çalışmalara imza attığını bildiklerini ifade etti. Şahkulubey, Başkan Külcü’nün 30 Mart’tan sonra da yeni projelerle Çorum’a hizmet edeceğine inandıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’in ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek “Sizler TBMM’de milletin sesi oluyorsunuz. Bizler de burada Çorum halkının sesi oluyoruz” dedi.

Başkan Külcü, günün anısına Şahkulubey’e Hitit figürlü cam vazo hediye etti.