ŞAHİNGÖZ’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

20 Mart 2013 Çarşamba

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yozgat 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Tapu Müdürü Nurettin Buyruk, Kadastro Müdürü Tonguç Genç, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kocabaş ve Ak Parti eski İl Başkanlarından Nihat Akar da hazır bulundu.

Ömer Şahingöz, Çorum Belediyesi`nin Tapu Kadastro Bilgi Sistemine (TAKBİS) geçtiği için işlemlerin daha çabuk ilerlediğini söyledi. Her zaman vatandaşlara kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyleyen Şahingöz, kurum kimliğine uygun çalışma ortamları oluşturmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çorum Belediyesi`nin e-belediyecilik çalışmalarında vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalar yürüttüğünü, Tapu Kadastro Bilgi Sistemi`nin (TAKBİS) iki kurum arasındaki işlemleri kolaylaştırdığını sözlerine ekledi.