SAGOPA KAJMER KONSER VERECEK

15 Mayıs 2012 Salı

Belediyemiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nda gençlere yönelik programlar düzenleyecek. 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde hazırlıklarını sürdüren Çorum Belediyesi iki farklı konser ile gençleri coşturacak.

İlk gösteri Hürriyet Meydanı`nda Saat Kulesi yanında 18 Mayıs Cuma günü akşam saat 20.00 de “Türkü Şiir Türkiye Kültür Sanat Topluluğu”; bir konser verecek.

Anadolu kültürünün özetinin sunulduğu “Türkü Şiir Türkiye”; konserlerinde tarihin dansı, Biz Türkiye`yiz, Anadolu Türkleri, modern koreografiler, sema ve semah gösterileri, Türkiye`nin yedi farklı bölgesinden halk oyunları, tarihi şahsiyetlerin tiyatral anlatımları, şiirler ve destanlar yer alıyor.

Rap müziğin son yıllarda Türkiye`deki en önemli isimlerinden Sagopa Kajmer, gençleri coşturacak. Çorum Belediyesi`nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çorum`a gelecek olan Sagopa Kajmer, Saat Kulesi meydanında gençlere konser verecek.

19 Mayıs Cumartesi saat 20.00`de sevenleri ile buluşacak Sagopa Kajmer, sevilen parçalarını hayranları için seslendirecek.