SAGOPA KAJMER İLE KOLERA GENÇLERİ COŞTURDU

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Rap müzik dünyasının yıldızlaşan ve son derece büyük bir hayran kitlesine sahip ikilisi Sagopa Kajmer ve Kolera Çorum`da binlerce genç’e coşkulu bir konser verdi. Belediyemiz tarafından `19 Mayıs Gençlik Haftası` etkinlikleri kapsamında düzenlenen `Sagopa Kajmer` konseri, Çorum`da keyifli bir geceye adını yazdırdı.

19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle `19 Mayıs Gençlik Haftası` etkinlikleri kapsamında Fuar alanında gerçekleştirilen coşkulu konserde Sagopa Kajmer, gençlerin yoğun alkışları ile sahneye çıktı.

Muhteşem performansıyla gönülleri fetheden Kajmer, `Gölge Haramiler`, `Muamma`, `Vasiyet`, `Baytar` ve `Ateşten Gömlek` isimli parçalarını seslendirirken izleyicilerden tam not aldı. Sahneye Aynı zamanda eşi olan Kolera çıktı. Kolera ile birlikte düet yapan Sagopa, Kolera ile olan düet albümlerinden ve kendi parçalarından birçoğunu büyük keyifle seslendirdiler.

Renkli görüntülerin yaşandığı gecede sevenleri de hep birlikte sanatçının şarkılarını seslendirdi. Hayranlarına övgüler yağdıran Kajmer, birçok yerde konser verdiğini belirterek Çorum`da konser vermenin kendisini çok daha fazla heyecanlandırdığını söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde, gençlerin 19 Mayıs coşkusu Rap Müziğin Türkiye`deki en güçlü seslerinden olan Sagopa Kajmer konseri ile ikiye katlandı. Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan tarafından Sagopa Kajmer`e çiçek takdim edildi.

Konseri Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda genç katıldı. Konserin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları havai fişek gösterisi ile son buldu.