Sağlığın için sosyal mesafeyi koru

6 Nisan 2020 Pazartesi

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında halkı bilgilendirmeye devam ediyor.

Salgının ülkemize ilk geldiği günden itibaren tedbirleri en üst seviyeye çıkartan Belediyemiz, dezenfeksiyon ve yıkama faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşı bilgilendiriyor. “Belediyemizin tüm birimleri koronavirüsle mücadele kapsamında gece gündüz çalışıyor” diyen Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, “Zabıta personelimizde aynı hassasiyet içerisinde gerek pazarlarda, gerekse ana arterlerde hemşehrilerimize maske ve eldiven dağıtımının yanı sıra kamu kurumlarının önleri, ATM’ler,duraklar ve halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlara “Sağlığın için mesafeni koru!, zorunlu olmadıkça evden çıkma” yazılı etiketler yapıştırdık.” dedi.

Zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayalım diyen Yağbat, “Zor günlerden geçiyoruz. Hemşehrilerimiz kendilerini izole etsinler, kalabalık ortamlardan uzak dursunlar. Yakın zamanda her şey normale dönecek inşallah” diye konuştu.

Foto Galeri