Saat Kulesi mavi renk ile ışıklandırıldı

20 Kasım 2019 Çarşamba

Çorum Belediyesi Çocuk Hakları gününe farkındalık için Saat Kulesine mavi ışıklandırma çalışması yaptı.

UNICEF tarafından her yıl 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Günü bu yıl aynı zamanda Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına dair Sözleşmesi’nin kabul edilişinin 30’ncu yılına denk geliyor. Çocuk gününe verilen değerin göstergesi olarak ifade edilen mavi ışıklandırma çalışması her şehrin sembolü olan tarihi yapılar, anıt ve bina gibi yerlerde uygulanacak.

Foto Galeri

Saat Kulesi mavi renk ile ışıklandırıldı Saat Kulesi mavi renk ile ışıklandırıldı Saat Kulesi mavi renk ile ışıklandırıldı