Rus Sirki'ne yoğun ilgi

24 Haziran 2014 Salı

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenen akrobasi gösterisi, renkli görüntüler yaşattı.

Gösteriyi özellikle çocuklar, heyecanla izledi. Lastik kızların, palyaçoların ve jonglörlerin sergilediği performans beğeni topladı. Gösterinin sonunda akrobatların oluşturduğu kulenin en üstündeki akrobatın Türk bayrağı açması seyircilerden alkış aldı.

Gösterileri Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eğer ve çok sayıda halk

izledi.