Rektör’den hayırlı olsun ziyareti

4 Nisan 2014 Cuma

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve başladıkları günden bu yana Hitit Üniversitesine verdikleri desteklerden dolayı Başkan Külcü`ye teşekkür eden Rektör Alkan, “Üniversitemizin bundan sonraki yapacağı çalışmalarına da desteklerinizin artarak devam edeceğine olan inancım tamdır.”; dedi. Çorum`daki tüm kesimlerin verdiği desteklerle Hitit Üniversitesi`nin daha da güçlenerek şehre daha fazla katma değer sağlayacağını belirten Alkan, yeniden Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle Başkan Külcü`yü tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü de tüm kurumlar arasında oluşacak işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Şehrimizi hep birlikte inşa edeceğiz.”; dedi. Başkan Külcü, üniversitenin daha iyi noktalara gelmesi için her konuda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.