Rektör Alkan’dan Külcü’ye teşekkür ziyareti

13 Ocak 2014 Pazartesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Hitit Üniversitesi Kampüsü ve üniversitenin dünya üniversiteleri arasına girmesi noktasında önemli katkılarının olduğunu söyleyen Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başkan Külcü`nün her zaman kendi yanlarında olduğunu, bu nedenle de teşekkür plaketi takdim ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de plaket için teşekkür ederken Çorum Belediyesi olarak Hitit Üniversitesi`ne bundan önce olduğu gibi sürekli olarak destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.