Rektör Alkan’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

22 Şubat 2016 Pazartesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Başkan Külcü`ye üniversiteye verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Rektör Alkan, “Üniversitemizde başta kampüs konusu olmak üzere pek çok konuda önemli gelişmeler yaşanmaktadır”; dedi.

Çorum Belediyesi ile Hitit Üniversitesi`nin bugüne kadar pek çok bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif etkinliği birlikte düzenlediklerini söyleyen Alkan, “Üniversitemizdeki bilgi birikiminin toplumsalyarara dönüştürülmesi için Belediyemiz ile Üniversitemiz işbirliğinde gerçekleştirilen “Çorum İçin Bir Projem Var”; üniversite-belediye açısından Türkiye`ye örnek bir çalışmadır. Daha pek çok projeyi Belediyemiz ile birlikte hayata geçirdik”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Hitit Üniversitesi`nin yaptığı başarılı çalışmaların şehrin gelişmesinde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Üniversitemizin, öğrencilerimizin ihtiyaç ve talepleri hususunda bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyet bundan sonra da artarak devam edecektir. Hitit Üniversitesi Kampüsü’ne yapılacak olan caminin plan ve projeleri hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Kampüse yapılacak olan camii tamamlandıktan sonra bu konudaki eksiklik de giderilmiş olacak”; dedi.