REHA YEPREM VE TAHA AKKOR KONSERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

9 Ağustos 2012 Perşembe

Belediyemiz tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, Reha Yeprem ve Taha Akkor, Ramazan sokağında konser verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda vatandaşın izlediği şiir dinletisi ve konser izleyenlerden tam not aldı.

İlk olarak sahneye çıkan sanatçı Taha Akkor, okuduğu ilahi ve ezgilerle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Akkor’un ardından sahne alan Reha Yeprem ise okuduğu şiirlerle dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Akkor ile düet de yapan Reha Yeprem, Hz. Muhammed’in İslamiyet’i anlatırken çektiği eziyetleri ve İslamiyet öncesi kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmesini anlatan şiirleri ile büyük alkış topladı.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Taha Akkor ve Reha Yeprem`e günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.