Recep Demirkaynak’ın gösterisi büyük ilgi gördü

28 Ekim 2013 Pazartesi

Belediyemiz Necip Fazıl Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Recep Demirkaynak, stand up gösterisi büyük ilgi gördü. Anvatar Otel`de gerçekleştirilen programda salon adeta dolup taştı.

\r\n

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Meclis Üyeleri Bedriye Çayır ve Seyhan Günhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, NFK Gençlik Merkezi yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

\r\n

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, şehir dışında olması nedeniyle programa katılamadı ve mesaj gönderdi. Külcü, gönderdiği mesajda Çorum Belediyesi`nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla adını sıkça duyurduğunu belirterek çok yakın bir zamanda gelen Mimar Sinan, Ulukavak, Bahçelievler ve Akkent mahallelerindeki Gençlik Merkezlerini de hizmete sunacağını vurguladı. Çorum Belediyesi olarak maddi durumu iye olmayan öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Külcü, “Belediyemizin imkanlarını sizin ve çocuklarınızın daha güzel, daha yaşanabilir, daha aydınlık bir Türkiye`de yaşaması için seferber etmeye devam edeceğiz. Gençlik Merkezlerimiz sizlerindir. Sahip çıkmanız ve çocuklarımızın daha fazla yararlanması için azami gayreti göstermeniz, bizleri memnun edecektir. Bu vesile ile sevgili öğrencilerimizi kutluyor, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında başarılar diliyor ve siz kıymetli velilerimize selam ve sevgilerimizi sunuyorum”; dedi.

\r\n

NFK Gençlik Merkezi koordinatörü Muhittin Karakuş da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün öncülüğünde açılan NFK Gençlik Merkezi`nin 6., 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerine yardımcı kurslar vermenin ayında gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak aktiviteler gerçekleştirdiklerini söyledi.

\r\n

Gecenin sonunda salonu dolduran yüzlerce veli ve öğrenciye yaptığı birbirinden güzel esprileriyle keyifli bir akşam yaşatan Recep Demirkaynak, program sonunda salonu dolduran veli ve öğrencilerden bol bol alkış aldı.