Recep Demirkaynak, Çorumluları güldürecek

23 Ekim 2013 Çarşamba

Belediyemiz, esprileri ve tek kişilik gösterileri ile izleyicilerine keyifli anlar yaşatan ünlü stand upçı Recep Demirkaynak’ı Çorumlularla buluşturacak. Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen program 24 Ekim Perşembe günü Anvatar Otel’de saat 19.00’da başlayacak.

Yaptığı sahne gösterileriyle izleyicileri güldüren, güldürürken de mesajlar veren Recep Demirkaynak, Çorumlulara keyifli anlar yaşatacak.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamada 24 Ekim Perşembe günü Anvatar Otel’de gerçekleştirilecek olan programa tüm Çorum halkı davet edildi.