RAMAZAN SOKAĞINDA ŞİİR DOLU GECE

26 Temmuz 2012 Perşembe

Belediyemiz Ramazan Sokağının 5. günün konukları Tasavvuf Müziği`nin usta ismi Metin Haboğlu`nun müzik ziyafetine Samanyolu Tv yapımcısı ve Maceracı programının sunucusu Murat Yeni oldu.

Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı ile Çorumlulara keyifli Ramazan akşamları yaşatıyor. 4. Geleneksel Ramazan etkinlikleri proğramı ile hergün farklı bir etkinlikle vatandaşlara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatılıyor. Akşemseddin Cami yanında düzenlenen ramazan Etkinlikleri proğramına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tasavvuf Müziği`nin usta ismi Metin Haboğlu`nun müzik ziyafetine Samanyolu Tv yapımcısı ve Maceracı programının sunucusu Murat Yeni`nin şiir dinletisi izleyenlerden tam not aldı.

İlk olarak Samanyolu Tv yapımcısı ve Maceracı programının sunucusu Murat Yeni sahne aldı. başından geçen ilginç olayları farklı bir uslupla seyircileri ile paylaşan Murat Yeni, okuduğu şiirler ilede izleyenleri zaman zaman duygu dolu dakikalar yaşattı.Tasavvuf Müziği`nin usta ismi Metin Haboğlu ise söylediği birbirinden güzel eserlerle hoş bir ramazan gecesi yaşattı. Proğramın son bölümünde ise Murat Yeni ile Metin Haboğlu birlikte sahne aldı. Yeni Şiirleri ile Haboğlu şarkılarıyla unutulmaz bir proğram sundular.

Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül, Murat Yeni ile Metin Haboğlu’na çiçek ve plaket takdim etti. Program sonunda Murat Yeni, kitaplarını imzalarken, Metin Haboğlu da hayranlarına CD`lerini imzaladı. İmza töreninin ardından her iki sanatçı da hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayranlarının ilgisi karşısında oldukça mutlu olan Metin Haboğlu ile Murat Yeni hayranlarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.