Ramazan Sokağı’nda Kur’an-ı Kerim ziyafeti

24 Temmuz 2014 Perşembe

Çorumlular Kur`an-ı Kerim ziyafeti ile Ramazan ayının güzelliğini bir kez daha yaşadı. Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü hafızlar Çorumlularla buluştur. 2013 yılı Kur`an-ı Kerim Okuma Dünya birincisi hafız Yaşar Çuhadar, Eski Dünya Birincisi Güney Afrikalı Mübarek Talip ve Güzel Ezan Okuma Yarışması eski Türkiye birincisi Hasan Çakmak Kur`an-ı Kerim ziyafeti sundu.

Birbirinden güzel ilahilerin de seslendirildiği programa Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da katıldı.

Gecenin sonunda Başkan Yardımcısı Gül, katılımcılara çiçek takdim etti.