Ramazan Sokağı’nda Kasım Alper Özdemir’den Mevlana şiirleri

10 Temmuz 2014 Perşembe

Belediyemiz tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinde Kasım Alper Özdemir, okuduğu birbirinden güzel Mevlana şiirleri ile dinleyicileri mest etti.

Semazenler ve Çorum Belediyesi Mehter Takımı da Kasım Alper Özdemir`e şiirlerinde eşlik etti. Hem semazenler hem de mehter takımının eşliği ile farklı bir havada gerçekleşen şiir programını gerçekleştiren Özdemir, Çorum`da bulunmaktan mutluluk duyduğunu, böylesine güzel bir seyirciyle birlikte şiir okumanın kendisini de mutlu ettiğini söyledi.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kasım Alper Özdemir`e çiçek takdim etti.