Ramazan Sokağı hazırlıkları tamamlandı

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Belediyemiz tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Ramazan Sokağı etkinlikleri için Ramazan Sokağı’ndaki çalışmalar tamamlandı.

Son dört yıldır Ramazan akşamlarının vazgeçilmez mekânı haline gelen Meydan Camii yanında kurulan Ramazan Sokağı’nda, bu yıl da Çorumlular iftar sonrası hoşça vakit geçirebilecekler.

Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan birbirinden güzel etkinliklerde amimasyon gösterileri, yarışmalar, şiir dinletileri, müzik ve ilahi konserleri, Kur’an-ı Kerim tilaveti gibi vatandaşların yoğun olarak rağbet ettiği etkinlikler yer alacak.

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Meydan Cami yanında Ramazan ayı boyunca her akşam iftardan sonra başlayacak olan Ramazan Sokağı etkinliklerine tüm Çorum halkını davet etti. Çorum Belediyesi’nin şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağladığını ifade eden Zeki Gül, “Ramazan Sokağı’ndaki hazırlıklarımızı tamamlandık. Bereketin, huzurun, paylaşmanın had safhada yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının anlamına ve önemine yakışır bir şekilde hazırlanan programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.