RAMAZAN SOKAĞI’NDA KUR’AN ZİYAFETİ

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Belediyemiz Ramazan Etkinliklerinde Kadir Gecesi özel programı gerçekleştirdi. İranlı Hafız Mehdi Adili ve Mehmet Bilir`in sesinden okunan Kur`an-ı Kerim, Ramazan Sokağını dolduran yüzlerce vatandaş tarafından huşû içinde dinlendi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan, Sungurlu Belediye Başkanı Selahattin Uzunkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Kadir Gecesi özel programı ilgiyle izlendi.

Kur`anı Kerim tilavetinin yanı sıra Ney Dinletisi ve Sema Gösterisi ile Şiir ve Ezgi Dinletisinin de yer aldığı program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Dünyaca ünlü İranlı Hafız Mehdi Adili ve Mehmet Bilir tarafından icra edilen Kur`an-ı Kerim tilaveti Ramazan Sokağı`nı dolduran yüzlerce vatandaş tarafından ilgi ve dikkatle dinlendi.

Dinleyenlerin adeta kendinden geçtiği Kur`an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra Ney Dinletisi ve Sema Gösterisi ile Grup Sada tarafından söylenen şiir ve seslendirilen ezgiler de büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda İl Müftüsü Mehmet Aşık`ın yaptığı dua ile program sona erdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden program sonrası Belediye Başkanı Muzaffer Külcü dünya birincisi Hafız Mehdi Adiliye, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse Mehmet Bilir ve Grup Sada`ya, İl Müftüsü Mehmet Aşık da Ramazan Sokağı organizasyonunu gerçekleştiren Muhammed Yolaç`a katkıları nedeniyle plaket verdi.