Ramazan’ın son konseri Demirci’den

11 Haziran 2018 Pazartesi

Çorum Belediyesi tarafından ramazan ayının başlaması ile birlikte ramazan etkinlikleri çerçevesinde Cuma akşamları gerçekleştirilen etkinlikler Mustafa Demirci konseri ile son buldu.

15 Temmuz Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Mustafa Demirci konserini Belediye Başkanı Zeki Gül, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser boyunca sanatçı Mustafa Demirci bir birinden güzel eserleri seslendirirken dinleyenleri adeta mest etti. Konser sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum halkının yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek, Sanatçı Mustafa Demirci’ye günün anısına hediye takdim etti.

Mustafa Demirci konserinden önce sahneye çıkan Hacivat Karagöz ramazan boyunca olduğu gibi yine kendilerini izlemeye gelen küçük büyük herkese keyifli dakikalar yaşattı. Konser alanında ve 15 Temmuz Hürriyet Parkı’nda ise bütün vatandaşlara pamuk şeker, mısır, Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ikramında bulunuldu.

Foto Galeri