32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Ramazan davuluna LGS molası

29 Mayıs 2019 Çarşamba

Çorum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 1 Haziran’da yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) sebebiyle Ramazan davulu çalınmayacağı duyuruldu.

Belediye basın biriminden yapılan açıklamada; “Ramazanın ruhunu yansıtan Ramazan davulunun geleneklere uygun olması için Belediyemiz tarafından gerekli kontroller yapılıyor. Ramazanın sembollerinden olan Ramazan davulunun devam etmesi yönünde kararlar alırken hemşehrilerimizin rahatsız olmamasına da özen gösteriyoruz. 1 Haziran 2019 Cumartesi günü LGS’ye girecek yavrularımızı düşünerek 31 Mayısı 1 Hazirana bağlayan gece ramazan davulu çalınmaması kararı aldık. LGS’ye girecek bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.” denildi.

Ramazan davuluna LGS molası