30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Ramazan davulcuları davul çalmayacak

19 Haziran 2015 Cuma

Ramazan davulcuları, bu hafta sonu yapılacak olan LYS sınavı öncesi Cuma ve Cumartesi geceleri sahurda davul çalmayacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayı boyunca Çorum halkını sahura kaldıracak olan Ramazan davulcularının YGS öncesi davul çalmayacaklarını söyledi. Ülkenin geleceği olan gençler için LYS sınavının önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Turhan Candan, “Çorum Belediyesi olarak geçtiğimiz hafta yapılan sınavda da sınav yapılan okulların civarında tüm alt ve üst yapı çalışmalarımızı durdurmuştuk. 19 Haziran Cuma ve 20 Haziran Cumartesi geceleri de sahurda Ramazan davulcuları davul çalmayacak. Sınava girecek öğrencilerimiz rahatsız olmayacaklar.”; dedi.

Turhan Candan, cumartesi ve pazar günü sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.