30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Ramazan Çadırının yemekhanesi denetlendi

9 Mayıs 2019 Perşembe

Ramazan ayı başlamadan önce üretim yerlerinde denetimlerini artıran Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan ayı boyunca iftar çadırının yemeklerinin hazırlanacağı yemekhanede denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürü Fatih Sak ve gıda mühendislerinin de içinde bulunduğu denetim ekibi Ramazan Çadırına gelerek denetim yaptı. AHL Park yanında kurulan Ramazan Çadırı yemekhanesinde çevre temizliği, hijyen gibi konularda kontroller yapıldı.

Yetkililer denetim sırasında herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını ve denetimlerin sık sık tekrarlanacağını ifade ettiler. Öte yandan her gün yemeklerden numuneler alınacağı ve düzenli olarak kontrol edildiği ve edileceği de belirtildi. Vatandaşın sağlığının her şeyin önünde geldiğini belirten yetkililer periyodik aralıklarla yapılan denetimlerin ramazan boyunca süreceği ifade edildi.

Foto Galeri

Ramazan Çadırının yemekhanesi denetlendi Ramazan Çadırının yemekhanesi denetlendi Ramazan Çadırının yemekhanesi denetlendi Ramazan Çadırının yemekhanesi denetlendi