Rallinin kalbi Çorum’da attı

1 Kasım 2016 Salı

Çorum Belediyesi 43. Hitit Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7’ncisine ev sahipliği yaptı. Bu yıl da ralli dünyasının kalbi Çorum’da attı.

Çorum Belediyesi 43. Hitit Rallisi’nde Murat Bostancı şampiyon olurken, Türkiye Şampiyonluğu’nu göğüsleyen isim ise Yağız Avcı oldu. Çorum, Türkiye’nin en büyük ralli organizasyonunun finaline ev sahipliği yaptı.

Çorum şampiyonlarınşehri olmaya devam edecek

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kupa töreninde Çorum Belediyesi 43. Hitit Rallisi Şampiyonu Murat Bostancı’ya kupasını verdi. Başkan Külcü, “Çorum, bundan sonra şampiyonların şehri olmaya devam edecek.” dedi.

Cuma günü başlayan seyirci etabının ardından, cumartesi günü yarış etaplarıyla devam eden şampiyona sonrasında, belediye binası önünde düzenlenen ödül töreni, büyük bir coşku ve ilgiye sahne oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün şampiyonların kupasını vermesinin ardından, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, KYK Müdürü Erol Kavuncu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan sporcuların kupalarını takdim etti.