33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

PTT BAŞMÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

22 Ekim 2012 Pazartesi

PTT Başmüdürü Şükrü Elmas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

PTT`nin kuruluşunun 172. yıldönümü nedeniyle gerçekleşen ziyarete İşletme ve Teknik Birimler Müdürü Erdal Öksüz, Merkez Şube Müdürü Ahmet Yılmaz, İdari ve Mali Birimler Müdürü Necla Coşar, Muhasebe Şefi Candan Yaşar Matur ile İdari ve Mali Birimler Memuru Nurhan Öncel de katıldı.

Posta, kargo ve bankacılık alanında sundukları hizmetlerden bahseden Şükrü Elmas, PTT Bank aracılığıyla masrafsız kredi vermeye başladıkları müjdesini verdi. “PTT, Türkiye`nin güzide kuruluşlarından”; diyen Elmas, Çorum`da aylık ortalama 10 bin adet kargo transferi yaptıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Külcü de PTT`nin 172. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti. “PTT, yenilenen Türkiye`nin imajına uygun bir yapılanma içerisinde”; diyen Külcü, teşkilat mensuplarına nice yıllar temennisinde bulundu.