Provokasyonlara gelmeyelim

21 Aralık 2016 Çarşamba

İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için moral yemeği düzenlendi.

Yemekte konuşma yapan Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Üstündağ, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını belirterek, “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde kıymetli şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle hep bir arada olduğumuzu, beraber olduğumuzu ve yanınızda olduğumuzu bilin istedik. Devletimiz her türlü sorununuzda yanınızdadır”; dedi.

Vali Kılıç programda Şehit Ömer Faruk Darbaş ve Şehit Erdal Tekeci`nin ailelerine şehadet belgelerini de takdim etti.

Bunların son çırpınışları

Şehit aileleri ve gazilere moral yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,”Şuursuzca saldıran bu hainlerin Allah belasını versin. Onlara bu akılları verenlerin, yol gösterenlerinde aynı şekilde acı sonlarını hep beraber göreceğiz. Bunlardan korkacak, yılacak değiliz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz millet olarak tek beden, tek yürek olmaya, bu mücadeleyi birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Artık bunların son çırpınışları.”; dedi.

Provokasyonlara gelmeyelim
Başkan Külcü, “Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar yok olmaya mahkumlar. Yeter ki biz birliğimizi, beraberliğimizi zedeleyecek herhangi bir şey yapmayalım. Daha önce yaptıkları gibi milletimizi Kürt, Türk, Laz, Çerkez diye birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden Kürt kardeşimize başka mesaj Türk kardeşimize başka mesaj atıyorlar. Bu oyunlara gelmeyelim uyanık olalım.”;diye konuştu.

Vadi Restoran`da düzenlenen yemeğe Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Tufan Köse, Garnizon Komutanı Albay Fatih Üstündağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, şehit aileleri ve gaziler katıldı.