Petshoplara hayvan bakım eğitimi

10 Kasım 2016 Perşembe

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Çorum ve ilçelerde evcil hayvan satışı yapan petshop sahiplerine hayvan bakım eğitimi verildi.

Üç gün süren eğitimde canlı hayvan satışı yapan petshop çalışanlarına ve hayvan severlere, hayvan bakımı ve besleme, hayvanlarda görülen hastalıklar, davranış bozuklukları ve hayvan eğitme gibi konularda bilgi verildi. Eğitimi tamamlayanlara Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sertifikaverildi.

Eğitime katılan petshop sahipleri ve hayvan severler kurs bitirme sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`dan aldı.