32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

PERSONELİMİZİ KALİFİYE HALİNE GETİRDİK

5 Aralık 2012 Çarşamba

“Çorum`u büyük ve modern parklarla donatırken, kullandığımız ekipmanımız en son teknolojiye uygun, personelimiz de daha kalifiye hale gelmiştir”; ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Külcü, park bahçeler personelinin işini iyi bilen, tecrübeli elemanlardan oluştuğunu kaydetti.

2009 yılında 136 personel ile hizmet veren Park Bahçeler Birimi`nin artan ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla 2010 yılında 193, 2011 yılında 222, 2012 yılı içerisinde de toplam 321 personel ile hizmet verdiğini dile getiren Külcü, “Önceki yıllara göre personelin kalifiye ve mesleki eğitim durumu dikkate alındığında teknik personelimizde de iyileşmeler göze çarpmaktadır. Geçmiş dönemlerde 2 Ziraat Mühendisi, 2 Veteriner Hekim ve 1 İnşaat Teknikeri ile yürütülen teknik çalışmalar bugün 4 Peyzaj Mimarı, 5 Ziraat Mühendisi, 2 Veteriner Hekim, 2 İnşaat Teknikeri, 1 Harita Teknikeri ve 267 işçi personel olmak üzere 321 personel ile yürütülmektedir. Alanında uzman teknik personelle güçlendirdiğimiz Park ve Bahçeler Birimimizin çalışmaları her kesimden hemşehrimiz tarafından takdir edilmektedir”; diye konuştu.