PERSONELİMİZE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Belediyemiz, personeline yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Belediye personelinin halkla ilişkilerini geliştirmek ve daha üst düzeye taşımak amacıyla Belediye Konferans Salonu`nda düzenlenen semineri Kişisel Gelişim Uzmanı Tarkan Zengin tarafından verildi.

Tarkan Zengin, personelin ilgi gösterdiği seminerde Beden Dili, Etkili İletişim, Protokol ve Davranış Kuralları konusunda bilgiler verdi.

Seminere Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Nurettin Karakaya ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Temizlik İşleri Müdürü Veysel Güney ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Murat Gür de katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Belediye personeline halkla ilişkiler semineri veren Tarkan Zengin`e seminer sonrası Hitit figürlü plaket takdim etti.