Özel Sporcular Bocce’de yarıştı

12 Aralık 2019 Perşembe

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü nedeniyle Özel Sporcular Bocce yarışması düzenlendi.

Buhara Kültür Merkezi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel sporcularla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi sporcularının katılımıyla Salı günü gerçekleştirildi. 15 özel sporcunun katıldığı yarışmaların sonunda tüm sporculara madalya verildi. Yarışmalarda kızlarda; Ebru İpek, Fatma Arzık, Ayşe Kürkçü, Damla Emrelioğlu, Zeynep Şahin, Sevim Öztürk, Yıldız Ay, Tuğçe Tay, Yasemin Demirbaş, erkeklerde ise; Sercan Doğrusöz, Aydın Alp, Yiğit Toprak Erdem, Şahin Ünal, Enes Yıldırım ve Samet Yıldırım mücadele etti.

Foto Galeri