ÖZEL SPORCULAR’DAN KARAKAYA’YA ZİYARET

25 Mayıs 2012 Cuma

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Feridun Özdeş 25-27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası`na Çorum Belediyesi`nin yaptığı katkılar nedeniyle Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya`ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Koordinatörü Cahit Yavuz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi ve Anadolu İş Okulu Müdürü Selami Bolat ve Anadolu İş Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şenay Kıroğlu katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Feridun Özdeş, 25-27 Mayıs tarihleri arasında Çorum`da yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası`na Çorum Belediyesi`nin çok önemli katkılar sağladığını belirtti. Şampiyonaya değişik illerden çok sayıda sporcunun katılacağının altını çizen Feridun Özdeş, “Sporcularımız Çorum`u tanıyacaklar. Sporcularımızın şampiyona bittiğinde Çorum`dan güzel anılarla ayrılacaklarına iniyorum”; dedi.

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya da ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek Çorum Belediyesi`nin her spor dalında gerçekleştirilen etkinliklere imkanları ölçüsünde katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Nurettin Karakaya,”Bu şampiyonayı Çorum`da yaptığınız için biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonların Çorum`un gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Şampiyonaya katılacak olan özel çocuklarımıza başarılar diliyorum”; dedi. Karakaya, misafirlerine leblebi hediye etti.