Özel çocuklar hünerlerini sergiledi

13 Mayıs 2016 Cuma

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi, `Engelleri Aşıyorum Sanatımı Paylaşıyorum` projesi kapsamında yapılan resimleri sergiledi.

Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi`nde açılan sergiyi Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Karaca ile birlikte gezdi.

Sergi öncesinde proje hakkında bilgi veren Engelli Eğitim Merkezi personelinden Mustafa Yüztgenç,”;5 okulumuzun öğrencileri ile ortaklaşa 3 aylık bir program gerçekleştirdik. Çini, seramik ve nakış sınıfında öğrencilerimizle güzel çalışmalar yaptık. Bu program kapsamında da okullardan gelen öğrencilerin ustalığını engelli öğrencilerimiz yaptı. Böylelikle hem engelli öğrencilerimize bir farkındalık kazandırmış olduk hem de engelli öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenleri gelişmiş oldu.”; diye konuştu.