Özdenören'den Başkan Külcü'ye ziyaret

8 Nisan 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Medeniyet Konuşmaları” konferans verecek olan yedi güzel adamdan biri olarak kabul edilen Öykü ve Deneme Yazarı Rasim Özdenören, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Medeniyet Konuşmaları’nda güzel paylaşımlar elde ediyoruz. Bizlere yön verecek başlıklar çıkıyor. Okumak ve kendimizi çağa göre yetiştirmek zorundayız. Kendi tarihimizde insanlarımız canları pahasına savaşırken bir taraftan da okumanın bir milleti daha ileriye taşıyacaklarına inandıkları için kütüphane kurma derdini taşıyorlarmış. Yedi güzel adamdan biri olarak kabul edilen Öykü ve Deneme Yazarı Rasim Özdenören’e ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Yedi güzel adamdan biri olarak kabul edilen Öykü ve Deneme Yazarı Rasim Özdenören’de Çorum’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek Çorum’a davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mustafa Ercan’da hazır bulundu.