ÖZDENİZ’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE VEDA ZİYARETİ

15 Ağustos 2012 Çarşamba

TSE Ürün Belgelendirme Müdürü Uğur Özdeniz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu.

1993`ten beri TSE Bölge Müdürlüğü ve Ürün Belgelendirme Müdürü olarak görev yapan Uğur Özdeniz, “Çorum`dan ayrılmak çok zor olacak. Burada kalıcı dostluklar kurdum”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Uğur Özdeniz`in Çorum`a çok güzel hizmetlerde bulunduğunu belirterek “Uğur Bey, TSE Adana Bölge Koordinatörü olarak da çok hizmetlerde bulunacaktır. Kendisine bundan sonraki iş hayatında başarılar diliyorum.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaret anısına Uğur Özdeniz`e Hitit figürleri işlemeli cam vazo hediye etti.