31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

OTO PAZARI YENİ YERİNE TAŞINIYOR

10 Eylül 2012 Pazartesi

Belediyemiz, oto pazarını Ankara Yolu üzerinde Oto Galericiler Sitesi yanına taşıyor. Yaklaşık 5 dönümlük bir alanda çalışmaları sürdürülen Yeni Oto Pazarı yakın bir tarihte hizmete açılacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık, başkan yardımcıları Ahmet Günder, Ahmet Keçeci ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında yeni oto pazarının önemini vurguladı. Yeni oto pazarının hali hazırda kurulan oto pazarına göre pek çok açıdan avantaj sağladığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Mevcut oto pazarı şehir içi trafiğinde karmaşa oluşturuyordu. Bir düzensizlik hakimdi. Ankara Yolu üzerinde Oto Galericiler Sitesi yanında çalışmaları devam eden oto pazarı tamamlandığında şehrimiz modern bir oto pazarına kavuşmuş olacak. Mevcut oto pazarı ile birlikte araba alım satımında yaşanan karmaşa ortadan kalkacak. Daha düzenli hale gelecek. Yeni oto pazarının etrafının tellerle çevrili olması da büyük avantaj sağlayacak. Bunların yanında Ankara Yolu üzerinde olması nedeniyle kolay ulaşılabilir ve merkezi konumda bulunması nedeniyle hemşehrilerimiz oto pazarına gelip giderken sıkıntı yaşamayacaklar”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Oto Galericiler Derneği yöneticilerinin kendileriyle uyumlu çalışmaları nedeniyle de dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık ya yaptığı konuşmada yeni oto pazarı için kendilerine yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Turhan Candan`a kendilerine gösterdikleri kolaylıklar nedeniyle teşekkür etti. Fahri Yandık, mevcut oto pazarının şehir içerisinde kalması nedeniyle oto pazarının kurulduğu günlerde şehir içi trafiğinde sıkışıklıkların meydana geldiğini, pazarın yeni yerine taşınmasıyla şehir içi trafiğinde de önemli rahatlamalar meydana geleceğini söyledi.

Dernek Başkan Yardımcıları Salih Günder ve Ahmet Keçeci de tüm oto galericilerinin birlik olması gerektiğini belirterek yeni oto pazarında araba alım satımı esnasında oto pazarında yapılan işlemlerden ücret almayacaklarını belirtti.