OTO GALERİCİLER, YENİ SİTELERİNE TAŞINIYOR

5 Haziran 2012 Salı

Çorum`da şehir merkezinde yer alan oto galericiler, yen inşa edilen Oto Galericiler Sitesi`ne taşınıyor.

Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaretinde konuşan Belediye Başkan Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi ve Oto Galericiler Kooperatifinin ortaklaşa çok başarılı ve güzel bir iş gerçekleştirdiğini söyledi. Modern şehircilik anlayışının gereği olarak yeni ve modern alanların gerekliliğine işaret eden Başkan Külcü, “Çorum Belediyesi olarak bu konudaki görüşümüzü ve bakış açımızı baştan beri ortaya koyduk. Biz oto galericilik işinin şehrin dışında ve esnafın bir arada olarak yapılmasından yanayız” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, oto galerici esnafına yönelik çağrıda bulunarak “Belediye Başkanı olarak benim oto galerici esnafından beklentim, hazırlıklarını en kısa sürede tamamlayıp, taşınmak için adım atmalarıdır. Bu zamana kadar herhangi bir koşul ortaya sürmeden bekledik. Bundan sonra lütfen artık taşınmaya başlasınlar. Bugüne kadar katlanmamız gerekiyordu ve bu şehir peş peşe dizili araçlara gereği kadar katlandı. Artık taşınma vakti geldi. Yeni Oto Galericiler Sitesi esnafımıza ve Çorumumuz’a hayırlı olsun.”; dedi.

Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık da Çorum Oto Galericiler Sitesi’nin Çorum’a ve esnafa yakışır bir düzeyde olduğunu belirterek “Şehir içi trafiğinin rahatlaması ve çirkin görüntülerin son bulması adına çok önemli bir noktaya geldik. 64 dükkanın bulunduğu sitede 25 dükkan sahibi taşındı. Yakın bir zamanda açılışını yapacağımız sitenin yapımında hiçbir konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’ye şükranlarımı sunuyorum.” dedi.