Osmancık MYO’dan Turhan Candan’a teşekkür ziyareti

13 Aralık 2016 Salı

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu idarecileri Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan`ı ziyaret etti.

Okul müdürü Yrd.Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, müdür yardımcıları Yrd. Doç Dr. Demet Tatar, Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol ve Gençlik Konseyi Başkanı Evren Ergüleç, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu`nda yapılan “İdeal Gençlik”; konulu konferansa katılımı ve öğrencilere hediye edilen kitaplar için Turhan Canndan`a teşekkür ederek Mart ayında yapmayı planladıkları İstiklal Marşı konulu konferansa davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhan Candan da yapılan davet nedeniyle teşekkür ederek İstiklal Marşı konferansına katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.