Oryantiring yarışları Cuma günü başlıyor

15 Nisan 2016 Cuma

Çorum`da ilk kez oryantiring yarışları yapılacak

Çorum Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile imzaladığı protokol ile Çorum`da ilk kez oryantiring yarışları düzenleyecek. 15 Nisan Cuma günü başlayacak olan yarışlar 17 Nisan Pazar günü sona erecek.

Çorum Belediyesi`nin amatör sporun tüm branşlarına yaptığı katkılar ile spor otoritelerinden tam not aldığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, düzenlenecek olan oryantiring yarışları ile de Çorum halkının oryantiring ile tanışacağını belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu 4. Kademe Yarışları ve Çorum Belediyesi oryantiring yarışlarına Çorum`un ev sahipliği yapacağını ifade eden Zeki Gül, oryantiring yarışlarını izlemek üzere tüm Çorum halkını yarışlara davet etti.