Orhan Hakalmaz'dan moral konseri

14 Nisan 2014 Pazartesi

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında emniyet personeline moral vermek amacıyla, Belediyemiz tarafından İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve Çorum halkına yönelik olarak Orhan Hakalmaz konseri düzenlendi.

Çorum Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere; Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Turhan Candan, İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, vali yardımcıları, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, diğer protokol üyeleri, Emniyet Teşkilatı mensupları ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve söylediği türkülerile renkli görüntülere sahne olan Orhan Hakalmaz konseri izleyicilerin oldukça beğenisini kazandı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, günün anısına Orhan Hakalmaz’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler.