Ordumuz milletimizin göz bebeği

5 Eylül 2013 Perşembe

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mehmet Özbek, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Turhan Candan ve Alper Zahir `in de hazır bulunduğu ziyarette Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Başkan Külcü ile bir süre görüştü.
“Güvenlik güçlerimiz devletimiz ve milletimiz adına çok önemli bir görevi ifa ediyor diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Ordumuz milletimizin göz bebeği. Ordumuzun üstlendiği görevlerde başarılı olması için dua ediyoruz. Çorum Belediyesi olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin işini kolaylaştırmak için ne yapılması gerekiyorsa o yönde çaba gösteriyoruz. Çorum için yapabileceğimiz her çalışmada el ele vereceğiz”; dedi.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş da Türk milletine hizmet ve toplumda huzur ve asayişin temini noktasında çalıştıklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Başkan Külcü, Tuğgeneral İlbaş`a günün anısına cam ibrik hediye etti.