29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

ÖMER PEKİN’DEN STAND UP GÖSTERİSİ

1 Ocak 2013 Salı

Belediyemiz Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen programda Ömer Pekin`in stand-up gösterisi Çorumluları gülmekten kırdı geçirdi.

Dünya Radyo’da 12 yıldır sürdürdüğü “Perişan FM” adlı komedi programıyla tanınan şimdilerde ise TRT`de yayınlanan Kuklagiller programının senaristliğini, yapımcılığını ve aynı zamanda Ferruh Kalender karakterini seslendiren Ömer Pekin, Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nin düzenlediği stand-up gösterisinde Çorumlular ile buluştu.

Türkiye’nin en önemli radyocularından birisi olan Ömer Pekin, Devlet Tiyatrosu`nda sergilediği stand-up gösterisi ile Çorumlulara keyifli bir akşam sundu. Gösteri seyirciler tarafından beğeniyle izlendi.

Yaptığı esprilerle vatandaşları kahkahaya boğan Ömer Pekin’in gösterisini çok sayıda davetliyle birlikte, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, eşi Hatice Külcü ve çocuklarıyla beraber izledi.