Ömer Güney’den Başkan Külcü’ye Ziyaret

10 Mayıs 2013 Cuma

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ömer Güney, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

11 Mayıs`ta yapılacak olan borsa seçimlerinde tekrar başkanlığa aday olduğunu belirten Ömer Güney, makam, mevki için değil, hizmet için aday olduğunu söyledi.

Görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalarla Çorum Ticaret Borsası`nı ülke genelindeki borsalar arasında üst sıralara taşıdıklarını dile getiren Güney, Çorum Ticaret Borsası`nın Ankara`dan Artivin`e Türkiye`de söz sahibi, görüşüne başvurulur hale geldiğini vurguladı. Çorum Ticaret Borsasının bölge ekonomisinde önemli bir yerinin olduğunu kaydeden Güney, vadeli işlemler borsacılığı konusunda da çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Çorum Ticaret Borsası`nın Türkiye`nin önde gelen borsaları ile birlikte anılmasının verilen emeklerin, gayretin ve azmin bir göstergesi olduğunu belirtti. Güney ve ekibinin Çorum`da önemli hizmetlere imza attığının altını çizen Külcü, Türkiye`de borsacılığa katkı sağladıklarını söyledi.

Hayatın dinamik olduğunu, ihtiyaçların değişebileceğini anlatan Külcü, “Eksiklikler olabilir. Ancak bunlar çalışma heyecanımızı azaltmamalı. O eksiklikleri de gidererek yolumuza devam edeceğiz. Seçimlerin Çorum için hayırlı olmasını diliyorum”; dedi.