''Omer Bin Hattab'' oyununa yoğun ilgi

22 Nisan 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Omar Bin Hattab”; adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Devlet Tiyatro Salonu`nda sahnelenen oyunda Hz. Ömer`in halife olmadan önceki ve halife olduktan sonraki hayatı anlatıldı. İki perde olarak sahnelenen oyun, 2 saat 16 dakikalık süresi boyunca izleyenlerin heyecanını her an canlı tuttu. Halifeler döneminde ortaya çıkan sahte peygamberlerle yapılan savaşların da sahnelendiği oyunu SGK İl Müdürü Duran Cesur, İşkur İl Müdürü Ali Şahan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da izledi.