21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

OKULLARDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

14 Şubat 2012 Salı

Çorum Fen Lisesi, Ortaköy Çok Programlı Lise ile Toprak Sanayi İlköğretim Okulu yetkilileri Belediyenin okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Fen Lisesi Okul Müdürü Süleyman Atçıoğlu, Toprak Sanayi İlköğretim Okulu Müdürü Halil İbrahim Efe, Ortaköy Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Arabacı, Okul Müdür Yardımcıları, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı.

Toprak Sanayi İlköğretim Okulu Müdürü Halim İbrahim Efe ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ederek “Çorum Belediyesi`nin okulumuza yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Okulumuz Çorum Belediyesi sayesinde daha modern bir görünüme kavuştu. Okul bahçemizin yeniden düzenlenmesi ile çocuklarımıza oyun alanları oluşturduk”; dedi.

Toprak Sanayi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı ise konuşmasında, “okul olarak en büyük destekçimiz Çorum Belediyesi`dir. Okulumuzun eksikliklerini belediyemizin desteği ile tamamladık”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise yaptığı konuşmada, “Belediye olarak her okulumuza yardım yapmayı görev biliyoruz. Kimsenin olmadığı yerde biz olalım mantığı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toprak Sanayi İlköğretim Okulunu eksiklerini tamamlamış, tercih edilen bir okul olması için çalışıyoruz”; dedi.

Ziyarette bulunan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Yöneticileri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür plaketi verdiler.