ÖĞRENCİLERE TATİL ARMAĞANI

7 Haziran 2012 Perşembe

Belediyemiz, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilköğretim öğrencilerine yönelik tatil kitabı dağıtımı yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından Danişmend Gazi ve Karşıyaka İlköğretim Okulu`nda gerçekleştirilen tatil kitabı dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çocukların tatil heyecanına ortak oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Çorum Belediyesi olarak dört yıldır ilköğretim okullarına yılsonu tatili başlamadan tatil kitabı dağıttıklarını hatırlatan Külcü, öğrencilerin yaz tatillerinde kitap okuma alışkanlıklarını devam ettirmelerini istedi. Külcü, bu yıl belediye olarak 18 bin adet tatil kitabı dağıttıklarını açıkladı.

Öğrenci velilerinden de çocuklarına okuma alışkanlığının kazandırılması için gayret etmelerini isteyen Başkan Külcü, “Hızla gelişen teknoloji ile birlikte bilgisayar ve internet günlük yaşamın bir parçası haline geldi.

Çocuklarımızın daha güvenli internet kullanımı için lütfen daha dikkatli olalım. Sanal dünyanın çocuklarımızı esir almasına izin vermeyelim”; dedi.