Öğrenciler Binicilik Tesisini gezdi

2 Eylül 2019 Pazartesi

Çorum Belediyesi Akkent Gençlik Merkezi ve Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Atahan Atlı Sporlar Binicilik Tesisini gezdi.

Çorum Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi Celil Kırı Köyü yolu üzerine yaptırılan Atahan Atlı Sporlar Binicilik Tesisi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Bölgede ilk ve tek olan tesise öğrenciler büyük ilgi gösteriyor önceki gün Binicilik Tesisini ziyaret eden Çorum Belediyesi Akkent Gençlik Merkezi ve Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri atlarla yakından ilgilendi.Gezinin amacının ilk olarak hayvan sevgisini aşılamak ve onlarla iletişim kurmanın önemi olduğu belirten  Binicilik Tesisi Antrenörü Resul Ekiz, “öğrencilerimize  hayvanlara yakınlaşma ve onları anlama , atların cinsleri ve ırkları, at nalı ve amacı dizgin, keçe ve eğer’in kullanımı konusunda bilgiler veriyoruz” dedi.

Geziye Akkent Gençlik Merkezi ve Engelli Eğitim Merkezinde görevli öğretmenler de eşlik etti.

Foto Galeri