Öğrenciler Belediye’nin Sanat Müzesi ve Galerisi’ni gezdi

14 Mart 2022 Pazartesi

Belediyemiz Sanat Müzesi ve Galerisi’ne öğrencilerin ziyaretleri devam ediyor.

Bahçelievler İlkokulu öğretmen ve 4. Sınıf öğrencileri Belediyemizin Sanat Müzesi ve Galerisi’ni ziyaret etti. Ziyarete hazırlıklı gelen öğrenciler yanlarında getirdikleri resim defterlerine ünlü ressamlar tarafından yapılan eserleri yapmaya çalıştı. Eğlenceli geçen ziyaretten bir hayli memnun ayrılan öğrenciler eğlenerek öğrendiklerini belirtti.  Böyle bir müzenin Çorum’da hizmet veriyor olmasından dolayı Belediyemize teşekkür eden öğrenciler, Sanat Müzesi ve Galerisini tekrar ziyaret edeceklerini söylediler.

Foto Galeri