Oğlunun müzikteki kabiliyetini Başkan Aşgın’la paylaştı

13 Kasım 2020 Cuma

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunarak onların sorunlarını dinliyor. Yaptıkları çalışmalarla ilgili esnafla istişarelerde de bulunan Başkan Aşgın’a esnafın ilgisi de hayli yoğun oluyor.

Başkan Aşgın, Hıdırlık Caddesi’nde esnaf ziyareti esnasında ilginç anlar yaşadı. Latif Kabakulak isimli esnaf, oğlunun sesinin çok güzel olduğunu ve oğlunun söylediği şarkıyı dinlemesini rica etti. Oğlu Mert Kabakulak’ın konser kaydını Başkan Aşgın’a izleten baba Latif Kabakulak, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi olan oğlunun ileride müzikle uğraşmayı istediğini söyledi.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da Mert’in sesini çok beğendiğini ve ileride önemli bir sanatçı olacağına inandığını ifade etti.

Foto Galeri