Odunu biten yaşlı kadının imdadına zabıta yetişti

26 Ocak 2022 Çarşamba

Yoğun kar yağışının görüldüğü ve Kış şartlarının ağırlaştığı bu günlerde Belediyemiz dört bir koldan karla mücadele çalışmalarını yürütürken bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Belediyemizi arayan Derya Tokyay isimli yaşlı kadının imdadına Çorum Zabıtası yetişti.

Belediyemize ulaşarak yakacağı kalmadığını ve alacak durumda olmadığını belirten yaşlı kadına Belediyemiz odun yardımında bulundu. Haberi alır almaz yaşlı kadına ulaşan Zabıta ekipleri, yaşlı kadına odunlarını ulaştırdı. Ekipler, Derya Teyze’nin odunlarını kırdıktan sonra odunluğa taşıdı.

Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kendisine ulaştırılan odunları kıramadığını, odun kıracak da kimsesi olmadığını söylemesi üzerine bu kez Zabıta ekipleri devreye girerek Derya teyzenin odunlarını kırdı. Yakacak ihtiyacı giderilen yaşlı kadın, “Belediyeden odun istedim, odun geldi. Kütükleri kıramadım yardım istedim, zabıta geldi.  153 geldi. Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

Zabıta ekipleri de Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın selamını Derya Teyzeye iletti.

Foto Galeri

Odunu biten yaşlı kadının imdadına zabıta yetişti Odunu biten yaşlı kadının imdadına zabıta yetişti Odunu biten yaşlı kadının imdadına zabıta yetişti Odunu biten yaşlı kadının imdadına zabıta yetişti