O da Çanakkale'deydi tiyatrosu büyüledi

16 Nisan 2015 Perşembe

Belediyemiz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında “O da Çanakkale’deydi”; tiyatro gösterisini Çorumlularla buluşturdu.

Devlet Tiyatro Salonu’ndaki gösteriye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çepni Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil ile çok sayıda izleyici katıldı.

İsmail Coşkun’un kahramanlık türküleri ile başlayan program Ali Nayer’in ilahileri ile devam etti. Senaryosunu Mehmet Emin Kutlu’nun yazdığı görsel unsurlarla desteklenen “O da Çanakkale’deydi” tiyatro gösterisi ise izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Gösteri diriliş müziği eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Salonda büyük coşku uyandıran gösterinin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan Dolunay’da Akşam tiyatro ekibi adına Mehmet Emin Kutlu’ya çiçek takdim etti. Kutlu da Mustafa Ercan’a tablo hediye etti.