Numan Kurtulmuş’tan 'Yeni Türkiye' konferansı

14 Kasım 2014 Cuma

Çorum Belediyesi, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr.Numan Kurtulmuş`un konuşmacı olarak katılacağı `Yeni Türkiye”; konulu konferans düzenliyor. Bu akşam Anitta Otel`de gerçekleştirilecek olan konferans saat 18.30`da başlayacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı açıklamada Başbakan Yardımcısı Prof. Dr.Numan Kurtulmuş`un vereceği konferansın önemine dikkat çekti. Türkiye`nin dünyada giderek güçlenen bir devlet olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş, hükümet politikası olarak Yeni Türkiye için yapılan çalışmaları hemşehrilerimize anlatacak. Türkiye, artık hiçbir zaman eski Türkiye olmayacak. Yeni Türkiye, edebiyat olsun diye söylenmiş bir şey değil. Türkiye, bölgesi için çok önemli bir ülke. Eğer Türkiye bölgesini yöneten, bölgesine ağabeylik yapan, bölgesinin lideri olan bir Türkiye olarak kalırsa bunlara dur diyecek gücü olacak.”; dedi.

Başkan Külcü, tüm Çorum halkını Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş`un konferansına davet etti.